ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάλος στις ΗΠΑ! Ο Κρις Μπρουσάρντ αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον Χάρντεν σε ζωντανή εκπομπή

Σάλος στις ΗΠΑ! Ο Κρις Μπρουσάρντ αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον Χάρντεν σε ζωντανή εκπομπή

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος, Κρις Μπρουσάρντ, αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον Τζέιμς Χάρντεν μετά την ανταλλαγή του από τους Σίξερς στους Κλίπερς.

Ο Κρις Μπρουσάρντ του FoxSports1 δέχεται πυρά για το απαράδεκτο σχόλιο του για τον Τζέιμς Χάρντεν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του «First Things First».

Το πρωί της Τρίτης, ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN ανέφερε ότι ο σούπερ σταρ του NBA ανταλλάχθηκε στους Λος Άντζελες Κλίπερς, μετά από αίτημα του παίκτη εδώ και καιρό στους Φιλαδέλφεια 76Σίξερς, από τους οποίους δεν ήταν ικανοποιημένος.

Ο Νικ Ράιτ και ο Κρις Μπρουσάρντ συζήτησαν για το αν ο Χάρντεν θα ταίριαζε με τους Κλίπερς. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δεύτερος χρησιμοποίησε μια λέξη που αιφνιδίασε τους συναδέλφους του.

«Είναι ο άνθρωπος καθυστερημένος; Εννοώ με αναπτυξιακή αναπηρία. Να πιστεύει ότι θα πάει στους Κλίπερς και θα σουτάρει 25 φορές κάθε βράδυ», ανέφερε.

Ο σοκαρισμένος Ράιτ επέπληξε τον συμπαρουσιαστή του και του είπε αμέσως, πως «δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη».

Ο Κρις Μπρουσάρντ προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας: «Επιτρέψτε μου να ζητήσω συγγνώμη που χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη, ο πρώτος μου ξάδερφος πέθανε πριν από μερικούς μήνες και είχε αναπτυξιακή αναπηρία, οπότε δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ESPN, οι Σίξερς έστειλαν τον Χάρντεν πακέτο με τον Πι Τζέι Τάκερ και τον Φίλιπ Πετρούσεβ στους Κλίπερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Νίκολα Μπατούμ, Μάρκους Μόρις, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, Κέι Τζέι Μάρτιν, ένα μελλοντικό ντραφτ πικ πρώτου γύρου και δύο πικ δεύτερου γύρου.