ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Σλούκα πριν την Μπαρτσελόνα - Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα

Euroleague, Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Σλούκα πριν την Μπαρτσελόνα - Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα
Eurokinissi

Euroleague: Μία σημαντική απουσία έχει να διαχειριστεί ο Εργκίν Αταμάν, λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Κώστας Σλούκας εισήχθη στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Τούρκο προπονητή στον Παναθηναϊκού, αφού λίγες μέρες μετά το σημαντικό «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και προτού την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague, ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός «μάχης».

Ο αρχηγός των «πράσινων» εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης (01/11) στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν και να μην μπαίνει στο αεροπλάνο για την πόλη της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, εκτός πλάνων του Τούρκου κόουτς έχει τεθεί και ο Λούκα Βιλντόζα με τενοντίτιδα στον Αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και το βράδυ της Τετάρτης (01/11) υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις. Έτσι, οι «πράσινοι» θα έχουν μοναδικούς πλέι μέικερ τους Τζέριαν Γκραντ και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ τις θέσεις των γκαρντ συμπληρώνουν οι Μάριους Γκριγκόνις και Κάιλ Γκάι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Βαρκελώνη, αναμένεται να αναχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης (02/11) και ακολούθως θα προπονηθεί επί ισπανικού εδάφους, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (03/11) με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Σχετικές ειδήσεις