ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Συγκινητικές στιγμές στο «Π. Γιαννακόπουλος» - Λύγισε η Σταμολάμπρου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Συγκινητικές στιγμές στο «Π. Γιαννακόπουλος» - Λύγισε η Σταμολάμπρου
SCREENSHOT - VIDEO

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο κόσμος γέμισε το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο και στο τέλος αποθέωσε την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία λύγισε από συγκίνηση.

Ο Παναθηναϊκός, με την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου να βάζει ένα σπουδαίο τρίποντο 70'' πριν το τέλος νίκησε με 56-55 τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της A1 Γυναικών και συνεχίζει αήττητος.

H αθλήτρια των «πράσινων» έκανε πέρυσι το μεγάλο βήμα από τον έναν «αίωνιο» αντίπαλο στον άλλο και μετά το τέλος του ντέρμπι γνώρισε καθολική αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου δεν κρατήθηκε και λύγισε μπροστά στην κάμερα, ξεσπώντας σε κλάματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

"Η αλήθεια είναι ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν παίξαμε καλά, αλλά στα δύσκολα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Βάλαμε μεγάλα σουτ. Εγώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμουν εκτός, δεν ξέρω αν με επηρέασε το ότι έπαιζα στην πρώην ομάδα μου. Η κόουτς με βοήθησε πάρα πολύ, με έβγαλε για λίγο για να καθαρίσει το μυαλό μου. Μιλήσαμε στα δύσκολα και αυτό κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε, θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο, πραγματικά είναι τεράστια η αγάπη και η στήριξη που έχουμε. Είναι κάτι μοναδικό. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο"

Για το αν είχε άγχος: "Νομίζω ήμασταν και οι δυο ομάδες αγχωμένες, αποδεδειγμένα γιατί το παιχνίδι πήγε σε πολύ χαμηλό σκορ. Ωστόσο επειδή την Τετάρτη χάσαμε ένα παρόμοιο παιχνίδι, η κόουτς μας έδειξε τα λάθη μας σε βίντεο. Στα δύσκολα έπρεπε να παίξουμε όλες μαζί, να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τις σωστές επιλογές.

Για τον κόσμο: "Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, μας δίνουν τρελή ώθηση. Το είχα ζήσει μόνο από την άλλη πλευρά, είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψεις με λέξεις".