ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: «Πολλές εκπλήξεις και δώρα - Προστατεύουμε το σπίτι μας»

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: «Πολλές εκπλήξεις και δώρα - Προστατεύουμε το σπίτι μας»

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωση της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους που θα γεμίσουν απόψε το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε (21:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 13η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί εδώ και μέρες, με την «πράσινη» ΚΑΕ να στέλνει μήνυμα με οδηγίες προς τους φιλάθλους ενημερώνοντας πως θα υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα για τον κόσμο που θα πάει νωρίς στο γήπεδο, ενώ προειδοποιεί πως όλοι πρέπει να στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (7/12, 21:15) με αντίπαλο την Real Madrid για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (18:15).

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out και του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Real Madrid.

  • Καθότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής μας ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό μας.
  • Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και δώρα για εσάς που θα έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Δεκάδες δράσεις θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του γηπέδου με σημαντικά δώρα για τους τυχερούς.
  • Καθόμαστε στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό μας.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
  • Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό AKTOR να φτάσει στη νίκη.
  • Σημειώνεται πως το Parking 5 θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» που θα λάβει χώρα στο συγκεκριμένο σημείο του ΟΑΚΑ για το επόμενο διάστημα. Για το λόγο αυτό, η πρόσβαση θα περιοριστεί αποκλειστικά για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων που έχουν ήδη το δικαίωμα (με τη σχετική κάρτα), ενώ ενημερώνουμε πως για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας θα είναι επίσης διαθέσιμα το Parking που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σπύρου Λούη και Κύμης καθώς και το Parking των χορηγών."