ΜΠΑΣΚΕΤ

Λέικερς: Τα μυθικά χρήματα που πήρε κάθε παίκτης - Πάρτι και χορός από ΛεΜπρόν μετά το Κύπελλο (vid)

Λέικερς: Τα μυθικά χρήματα που πήρε κάθε παίκτης - Πάρτι και χορός από ΛεΜπρόν μετά το Κύπελλο (vid)
AΠΕ - ΜΠΕ

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κατέκτησαν το πρώτο In-Season Tournament του NBA, πήραν ένα απίστευτο ποσό ως επιβράβευση και πάρταραν στα αποδυτήρια του γηπέδου στο Λας Βέγκας.

Ιστορική βραδιά για το NBA αλλά και τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι κατέκτησαν το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της Λίγκας, το In-Season Tournament, καθώς επικράτησαν με 123-109 των Πέισερς.

Με πρωταγωνιστή τον ανυπέρβλητο, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σε ηλικία 39 ετών (θα τα κλείσει στις 30 Δεκεμβρίου) πρόσθεσε έναν ακόμα τίτλο στη συλλογή του, μετά τα 4 πρωταθλήματα NBA (2012, 2013, 2016 και 2020), ισάριθμα βραβεία MVP της κανονικής περιόδου, Ολυμπιονίκης το 2008 και το 2012.

Στην 21η χρονιά του στη Λίγκα, ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ, ήταν απαραίτητος για την ομάδα του από την αρχή μέχρι το τέλος αυτού του νέου τουρνουά, που δημιουργήθηκε για να «δώσει ενέργεια» στη μεγάλη κανονική περίοδο.

Μυθικά χρήματα για τους νικητές

Το κίνητρο βέβαια δεν ήταν μόνο αγωνιστικό, αλλά και χρηματικό. Ειδικά για τα μέλη που συμπληρώνουν το ρόστερ κι εκτός από λεπτά συμμετοχής, δεν έχουν και πολλά... μηδενικά στα ετήσια συμβόλαιά τους.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου NBA, κάθε παίκτης στο ρόστερ των Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Ντάρβιν Χαμ έγιναν πλουσιότεροι κατά 500.000 δολάρια ο καθένας!

Το πάρτι με σαμπάνιες και ο χορός του Λεμπρόν

Όπως συνηθίζεται, μετά την ολοκλήρωση του τελικού και την απονομή του τροπαίου στους νικητές, ακολούθησε ένα πάρτι στα αποδυτήρια. Με πλήθος σαμπάνιας να ρέει και τον Λεμπρόν Τζέιμς να ηγείται και εκεί, ως ο πιο έμπειρος και πολυνίκης της ομάδας.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να χαρίσει και έναν... χορό στους φαν του.

Σχετικές ειδήσεις