ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαπέτρου η επιστροφή: Προπονήθηκε και θα είναι στην αποστολή για Λαύριο

Παπαπέτρου η επιστροφή: Προπονήθηκε και θα είναι στην αποστολή για Λαύριο

Παναθηναϊκός AKTOR: Μετά από τρεις μήνες ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει στα παρκέ, αφού προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη 12άδα για το ματς με το Λαύριο όπως όλα δείχνουν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι απ’ τις πιο άτυχες ομάδες της Euroleague αναφορικά με τα πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε κι αντιμετωπίζει. Ευτυχώς τα τελευταία νέα είναι ευχάριστα κι αφορούν τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ επιστρέφει στα παρκέ μετά από τρεις μήνες.

Ο «Πάπι» είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, έχοντας αγωνιστεί τελευταία φορά στις 14 του περασμένου Οκτώβρη. Το Σάββατο έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και είναι πλέον απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Εργκίν Αταμάν λοιπόν, αναμένεται να τον συμπεριλάβει κανονικά στη 12άδα του κυριακάτικου αγώνα με το Λαύριο για την Basket League. Μετρώντας μια σημαντική επιστροφή για το rotation του «τριφυλλιού», τη στιγμή που ο Βιλντόζα είναι εκτός, όπως και ο Μαντζούκας που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.