ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Σοβαρό πρόβλημα με Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Σοβαρό πρόβλημα με Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Μουσταφά Φαλ θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και χάνει σημαντικά παιχνίδια της EuroLeague, αλλά και το ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός.

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες και χάνει σημαντικά παιχνίδια της EuroLeague, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/1, 20:15) για τη 15η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη (16/1), από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος.

Πέραν του ντέρμπι, ο Φαλ θα χάσει τα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), Άλμπα Βερολίνου (εντός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Βαλένθια (εκτός) για την Ευρωλίγκα.

Φέτος, ο Γάλλος μετράει φέτος 7.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 22'56" συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague.

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος επίσης δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό, λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το ματς με τη Μακάμπι.

Σχετικές ειδήσεις