ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: «Έσπασε» τα κοντέρ ο Βιλντόζα - Το παλεύει για Αρμάνι

Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: «Έσπασε» τα κοντέρ ο Βιλντόζα - Το παλεύει για Αρμάνι

Euroleague: Την… πόρτα της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στην αναμέτρηση της Τετάρτης (31/01) με την Αρμάνι Μιλάνο «χτυπάει» ο Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντίνος γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στην αναμέτρηση με το Περιστέρι στις αρχές του Ιανουαρίου, υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα χρειαζόταν ένα μήνα για να επιστρέψει.

Ωστόσο, ο Λούκα Βιλντόζα ετοιμάζεται για την επιστροφή του, ακόμα και στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης (31/01) στις 21:15. Συγκεκριμένα, η αποθεραπεία του Λατίνου άσου έχει πάει καλύτερα από το αναμενόμενο και ο παίκτης θέλει να επιστρέψει και να ενταχθεί άμεσα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα, την Τρίτη (30/01) κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις, ύστερα από τρεις εβδομάδες, έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος και το… παλεύει να βρίσκεται στην αποστολή των «πράσινων» για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λατίνος άσος θα δηλωθεί από τον Εργκίν Αταμάν για τον αγώνα με την Αρμάνι και δεν αποκλείεται να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς. Πάντως, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής (02/02) με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του κόουτς του Παναθηναϊκού AKTOR παραμένει ο Κώστας Σλούκας, λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού και την Τρίτη (30/01) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σχετικές ειδήσεις