ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται το συγκλονιστικό «Giannis: The Marvelous Journey» της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Έρχεται το συγκλονιστικό «Giannis: The Marvelous Journey» της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του, αρχίζει να προβάλλεται στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολλά περισσότερα από ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ κι ένας απ’ τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του πλανήτη. Η ζωή του και η πορεία του, η εξέλιξη του ίδιους και της οικογένειάς του, είναι γεμάτη από ενδιαφέρον, συγκίνηση και μαθήματα ζωής.

Στις 19 του μήνα θα αρχίσει να προβάλλεται στο Prime Video, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Giannis: The Marvelous Journey» (Γιάννης: Το υπέροχο ταξίδι). Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ύμνο στο θεσμό της οικογένειας. Εκεί, άλλωστε, δίνουν συνεντεύξεις όλα τα μέλη της φαμίλιας του, για τη ζωή, την πορεία τους. Η μητέρα του, Βερόνικα, τα αδέρφια του Θανάσης, Κώστας, Άλεξ, η σύζυγός του Μαράι, είναι μερικά απ’ τα πρόσωπα που μιλούν. Πέρα απ’ τον ίδιο τον Greek Freak.

Μια προσπάθεια που είναι η πρώτη της Improbable, εταιρίας media που δημιούργησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σκηνοθέτης είναι η βραβευμένη Έμι Κρίστεν Λάπας και το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 108 λεπτά.

Ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς, οι δύσκολες στιγμές στην Αθήνα και τα προβλήματα με ακροδεξιούς, η αρχή του στο ΝΒΑ, πόσο τον άλλαξε η πατρότητα, μέχρι και εξήγηση ελληνικών φράσεων. Τα πάντα περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ που θα συγκινήσει και θα πληροφορήσει για την πορεία και τη δύναμη της οικογένειας, όπως αυτή των Αντετοκούνμπο.