ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA All Star Weekend: Back to back οι Λίλαρντ και ΜακΚλάνγκ - Ο Κάρι τα τρίποντα κόντρα σε Ιονέσκου

NBA All Star Weekend: Back to back οι Λίλαρντ και ΜακΚλάνγκ - Ο Κάρι τα τρίποντα κόντρα σε Ιονέσκου
EPA/BRIAN SPURLOCK, ΑΜΠΕ

NBA All Star Weekend: Οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Μακ ΜακΚλάνγκ ήταν οι νικητές στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, αντίστοιχα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφερε να πάρει τον διαγωνισμό τριπόντων, στο τελευταίο σουτ και κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά τον αντίστοιχο… τίτλο.

Ο διαγωνισμός ήταν ντέρμπι, αφού ο Καρλ Άντονι Τάουνς σημείωσε 24 πόντους, όσους είχε και ο Τρέι Γιανγκ. Έτσι, ο Νταμιάν Λίλαρντ έπρεπε να σημειώσει τον ίδιο αριθμό πόντων για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ωστόσο, ο «Dame Time» έφτασε στην κατάκτηση, αφού ευστόχησε στο τελευταίο σουτ και έφτασε τους 26 πόντους.

Με τη βοήθεια του Σακίλ Ο’Νιλ ο ΜακΚλάνγκ

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Μακ ΜακΚλάνγκ στον τελικό των καρφωμάτων. Ο γκαρντ των Οσεόλα Μάτζικ της G-League πέτυχε το μοναδικό «50άρι» στον τελικό, αλλά… χρειάστηκε τη βοήθεια του Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο 25χρονος άσος έβαλε τον θρύλο των Λέικερς κάτω από το καλάθι και με τρομερό άλμα πέρασε από πάνω του και κάρφωσε ανάποδα, επικρατώντας του Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς στον τελικό του Dunk Contest στο All Star Game που γίνεται στην Ινδιανάπολη.

Ο Κάρι το challenge κόντρα στην Ιονέσκου

Τέλος, ο Στεφ Κάρι επικράτησε στο challenge απέναντι στην Σαμπρίνα Ιονέσκου. Η πόιντ γκαρντ των Νιού Γιόρκ Λίμπερτι ξεκίνησε πρώτη την προσπάθειά της και είχε 26 πόντους, ωστόσο, ο άσος των Ουόριορς σημείωσε 29 πόντους και κατέκτησε τον ιδιαίτερο… διαγωνισμό.

Σχετικές ειδήσεις