ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Μέσα ο Παπανικολάου – Η δωδεκάδα της πρεμιέρας των προκριματικών του Eurobasket 2025

Εθνική Ελλάδας Προκριματικά Eurobasket 2025
EUROKINISSI

Εθνική Ελλάδας: Ο Κώστας Παπανικολάου συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα του Βασίλη Σπανούλη για το ματς με την Τσεχία, για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Τσεχία στο ΣΕΦ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα παίξει εκτός έδρας με την Ολλανδία.

Ο Παπανικολάου αντιμετώπισε πρόβλημα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα. Ο έμπειρος φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό κι έτσι συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα. Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τον Τόμας Ουόκαπ για τη θέση του νατουραλιζέ.

Αναλυτικά στη δωδεκάδα βρίσκονται οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην ομάδα, που θα συνεχίσει από το Σάββατο (24/2) την προετοιμασία της για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών, τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη με την Ολλανδία, παραμένουν οι τέσσερις παίκτες που αύριο θα είναι εκτός, δηλαδή οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ έχει αποχωρήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας Ελλάδα – Τσεχία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής (23/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις