ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ντέρμπι στο ΣΕΦ για το πλεονέκτημα έδρας - Πού θα το δείτε

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ντέρμπι στο ΣΕΦ για το πλεονέκτημα έδρας - Πού θα το δείτε

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μπάσκετ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ (15:00) για τη 16η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες, αλλά μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος από τις «πράσινες». Αυτή του πρώτου γύρου στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με 56-55 και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 65-61.

«Παίζουμε για πρώτη φορά εντός έδρας με το Παναθηναϊκό, αυτή τη σεζόν. Θέλουμε, μετά τις ήττες στις λεπτομέρειες εκτός έδρας, να διορθώσουμε την απόδοσή μας και να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς και τίποτα παραπάνω, καθώς φέτος δεν μεταφέρουμε τις νίκες στα πλέι οφ.

Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι προσωπικοτήτων, που θα φύγει από την τακτική και θα πρέπει να κερδίσουμε τις ατομικές μονομαχίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη νίκη και μόνο σε αυτό, χωρίς δεύτερες σκέψεις και συναισθήματα. Να δουλέψουμε σαν ομάδα για το επιθυμητό αποτέλεσμα! Σίγουρα, η βοήθεια του κόσμου μας θα μας δώσει την ώθηση και είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Ηράκλειο.

Το τζάμπολ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα γίνει στις 15:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.