ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Η τελευταία προπόνηση στη Χάγη – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα με την Ολλανδία

Εθνικη Ελλάδας Προκριματικά Eurobasket 2025
X / @HellenicBF

Εθνική Ελλάδας: Με πρωινή προπόνηση στη Χάγη ολοκλήρωσε η «γαλανόλευκη» την προετοιμασία της, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Η Εθνική μετά τη νίκη επί της Τσεχίας στο ΣΕΦ, θα επιδιώξει να κάνει το «2 στα 2» κόντρα στην Ολλανδία.

Οι διεθνείς έκαναν το καθιερωμένο πρωινό χαλάρωμα στο γήπεδο της Χάγης, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, με την ΕΟΚ να δημοσιεύει τις σχετικές φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Γιώργος Παπαγιάννης, ενώ για τη θέση του νατουραλιζέ επιλέχθηκε ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ, αντί του Τόμας Ουόκαπ.

Αναλυτικά στη δωδεκάδα βρίσκονται οι: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλης Ζούγρης, Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο αγώνας Ολλανδία – Ελλάδα για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (26/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports4HD και την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις