ΜΠΑΣΚΕΤ

Λίλαρντ: Απογοητευμένος από το Μιλγουόκι ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Δεν έχω ζωή...»

Λίλαρντ: Απογοητευμένος από το Μιλγουόκι ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο - «Δεν έχω ζωή...»

Δύσκολη είναι η προσαρμογή του Ντέμιαν Λίλαρντ στη ζωή στο Μιλγουόκι μετά από 11 χρόνια στο Πόρτλαντ και μακριά από την οικογένειά του.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ζήτησε ανταλλαγή από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς μετά από 11 χρόνια εκεί, θέλοντας να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος κι έγινε ανταλλαγή στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, η ζωή στο Μιλγουόκι δεν είναι εύκολη, ειδικά μακριά από την οικογένειά του, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του στις ΗΠΑ.

«Το να είμαι μακριά από τα παιδιά μου είναι δύσκολο. Στο Πόρτλαντ στήθηκε η ζωή μου. Η μαμά μου έμενε στον ίδιο δρόμο. Ο αδερφός μου ήταν από την άλλη πλευρά του δρόμου. Η αδερφή μου έμενε στον ίδιο δρόμο. Τα παιδιά μου είχαν το σχολείο τους. Όλη μου η ζωή είχε ρυθμιστεί τέλεια εκεί. Ήταν μια εξαιρετική κατάσταση. Οπότε και μόνο να το αφήσεις πίσω είναι πολύ» είπε αρχικά ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Είναι σίγουρα μοναχικό γιατί είμαι τόσο οικογενειακός τύπος. Η ζωή μου είναι η οικογένειά μου. Μετά τα παιχνίδια, έβγαινα έξω και όλη η οικογένειά μου ήταν εκεί. Η μαμά μου, ο αδερφός μου, τα ξαδέρφια μου έμεναν εκεί, ξέρεις τι εννοώ; Οι καλύτεροί μου φίλοι ζουν στο Πόρτλαντ. Έβγαινα λοιπόν, πηγαίναμε για φαγητό. Μπορεί να ερχόντουσαν σπίτι μου. Μετά την προπόνηση, μπορεί να πήγαινα στο σπίτι της μαμάς μου και να χαλαρώσω. Έτσι ήταν η ζωή μου. Σίγουρα είναι μοναχικό πλέον».

Όσο για το πως είναι η ζωή στο Μιλγουόκι; «Πάω στην προπόνηση, πάω στο σπίτι, βλέπω πυγμαχία, παίζω videogames», είπε ο Ντέμιαν Λίλαρντ στο Sports Illustrated.

Και συνέχισε: «Είναι μοναχικά, γιατί είμαι ένας άνθρωπος της οικογένειας. Φίλε, πληκτρολογώ σε ιστοσελίδες πυγμαχίας στο YouTube για να βρω κάτι καινούργιο, μπορεί να πατάω και 100 φορές, προσεύχομαι να υπάρχει κάτι. Σοβαρά, δεν έχω ζωή... Αλλά αυτό είναι επακόλουθο μιας ώριμης απόφασης».

Σχετικές ειδήσεις