ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τιμωρήθηκε για την άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς που φώναζαν «Μέσι» (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τιμωρήθηκε για την άσεμνη χειρονομία σε οπαδούς που φώναζαν «Μέσι» (video)

Φθηνά τη γλίτωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την άσεμνη χειρονομία προς οπαδούς που φώναζαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Με ποινή μιας αγωνιστικής τιμώρησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο η πειθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, για την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στο τέλος της αναμέτρησης πιυ διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα, έκανε μία προκλητική κίνηση με... σεξουαλικό περιεχόμενο προς τους φιλάθλους των αντιπάλων, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, θέλοντας να τον πικάρουν.

Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα χάσει τον σημερινό αγώνα της Αλ Νασρ με την Αλ Χαζμ, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Αλ Αΐν στο Champions League Ασίας.

Γενικότερα ο Πορτογάλος χάνει πολύ συχνά την ψυχραιμία του το τελευταίο διάστημα.

Στις αρχές του μήνα, ο CR7 είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο, όταν μετά την ήττα στο φιλικό τουρνουά από την Αλ Χιλάλ, φίλαθλοι των αντιπάλων του πέταξαν κασκόλ της ομάδας τους για να τον πικάρουν κι αυτός το μάζεψε, το έβαλε επιδεικτικά μέσα από το σορτσάκι του στα γεννητικά του όργανα και το πέταξε ξανά πίσω στην εξέδρα!

Σχετικές ειδήσεις