ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 75-82: Και πώς να χάσει τη δεύτερη θέση! - Μεγάλο διπλό

Euroleague, Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 75-82: Και πώς να χάσει τη δεύτερη θέση! - Μεγάλο διπλό
Intime

Euroleague: Αγκαλιά με τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά το «διπλό» 82-75 επί της Μπάγερν στο Μόναχο, με πρωταγωνιστή τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν δεν σταμάτησε ούτε στο Μόναχο, επικράτησε 82-75 των Βαυαρών, επέστρεψε στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 22-11, το οποίο έχουν και οι Μπαρτσελόνα και Μονακό, αλλά το «τριφύλλι» έχει την ισοβαθμία.

Έτσι, την επόμενη εβδομάδα, στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, η οποία έχει το χειρότερο ρεκόρ 5-28, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους, έχοντας 5/6 εντός πεδιάς, με τον Κέντρικ Ναν να προσθέτει 17 πόντους.

Για μία ακόμα φορά, ο Κώστας Σλούκας ήταν απολαυστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, έχοντας 12 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Ματίας Λεσόρ, αν και φορτώθηκε με φάουλ από τους διαιτητές, είχε 13 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Ουάιλερ - Μπαμπ με 15 πόντους, έχοντας έναν περισσότερο από τον Σερτζ Ιμπάκα (14 πόντοι) και ο Λεάντρο Μπολμάρο είχε 11 πόντους και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 36-40, 54-58, 75-82