ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Γκραντ για το ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Basket League
Intime News

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Ο Τζέριαν Γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (13/4) κι η συμμετοχή του στο ντέρμπι «αιωνίων» της Basket League, κρίνεται αμφίβολη.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την Άλμπα κι όπως αποδείχθηκε αντιμετωπίζει θέμα στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Η κατάσταση του θα επανεξετασθεί την Κυριακή (14/4), όπου αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Σε περίπτωση που ο Γκαρντ τεθεί οριστικά νοκ άουτ, τότε η εξάδα ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR θα αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Ματίας Λεσόρ.

Το Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Basket League είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (15/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις