Final Four: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια

Final Four: Για συμπλοκές με μπουκάλια και πυροτεχνήματα κάνει λόγο η γερμανική αστυνομία, για να δικαιολογήσει την απουσία της στην απρόκλητη επίθεση τούρκων για να μπουν στο γήπεδο.
Final Four: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια
1'

Η γερμανική απουσία ήταν απούσα στην επίθεση τούρκων οπαδών σε Έλληνες φιλάθλους που περίμεναν να μπουν στην Uber Arena πριν το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες ώρες μετά τα γεγονότα με ανακοίνωσή της εξέφρασε τη θέση της για όσα συνέβησαν.

Η ανακοίνωση των Γερμανών:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την “Uber Arena”, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή