Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο φίλαθλος που χαροπάλευε

Ευχάριστα νέα έρχονται απ’ τη Γερμανία, με την ελληνική πρεσβεία να ενημερώνει πως ο φίλαθλος που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα θλιβερά επεισόδια μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών, διέφυγε τον κίνδυνο.
Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο ο φίλαθλος που χαροπάλευε
1'

Τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου (25/5) σε σταθμό του μετρό και έξω από ξενοδοχείο στο Βερολίνο, ήταν σφοδρά. Αποτέλεσμα ήταν να κινδυνεύει η ζωή ενός ανθρώπου και δύο ακόμη να τραυματιστούν σοβαρά, ενώ 9 ακόμη είχαν μικρότερα προβλήματα. Η αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, απ’ τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το πρωί της Κυριακής (26/5) έφτασαν τα πρώτα ευχάριστα νέα αναφορικά με την κατάσταση του οπαδού που χαροπάλευε. Όπως ενημέρωσε η ελληνική πρεσβεία τους απεσταλμένους στη Γερμανική πρωτεύουσα, ο Έλληνας οπαδός διέφυγε τον κίνδυνο.

Παράλληλα έχουν πάρει εξιτήριο πέντε από τους τραυματίες. Την ίδια ώρα οι Γερμανοί έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Final Four, με τον Ολυμπιακό να παίζει στον μικρό τελικό και τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή