Σοβαρά επεισόδια στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών των αιωνίων, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του

Συμπλοκές οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε δύο σημεία στο Βερολίνο, με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής να κάνει λόγο για ένα άτομο που δίνει μάχη για τη ζωή του και δύο σοβαρά τραυματίες.
Σοβαρά επεισόδια στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών των αιωνίων, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του
2'

Δυστυχώς η ηρεμία στη συνύπαρξη οπαδών των αιωνίων στο Βερολίνο, διαταράχτηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Αργά το βράδυ (τα Γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν γύρω στις 23:00 του Σαββάτου), σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια Ελλήνων σε δύο σημεία της Γερμανικής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα τα σοβαρά επεισόδια έγιναν σε σταθμό του μετρό και σε ξενοδοχείο. Οι συμπλοκές ήταν σφοδρές και υπήρξαν πολλοί τραυματίες. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ δύο ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Άλλοι 9 τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις. Η εμφάνισή της όμως ήταν αρκετά καθυστερημένη και δεν κατάφερε να ελέγξει άμεσα την κατάσταση.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής αναφέρει:

"Μετά από συμπλοκές σώμα με σώμα αρκετών ατόμων στο σταθμό Prenzlauer Berg, κληθήκαμε να παράσχουμε ιατρική βοήθεια σε συνολικά 12 άτομα:

1 άτομο με σοβαρά τραύματα για τη ζωή του.

2 άτομα με σοβαρά τραύματα

9 άτομα ελαφρά τραυματισμένα".

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτσσαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.

Θυμίζουμε την Κυριακή (18:00) θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενέρ για την 3η θέση και στις 21:00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή