Σοβαρός τραυματισμός για Κίναν Έβανς – Φόβοι για πολύμηνη απουσία

Ο παίκτης που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, τραυματίστηκε πιθανότατα σοβαρά στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις με την Λιετκαμπίλις – Αναφορές για απουσία έως 8 μηνών.
Σοβαρός τραυματισμός για Κίναν Έβανς – Φόβοι για πολύμηνη απουσία
1'

Ο ημιτελικός της Λιθουανικής λίγκας, ανάμεσα στη Ζαλγκίρις και την Λιετκαμπίλις, έφερε άσχημα νέα. Ο Κίναν Έβανς κατά τη διάρκεια του ματς βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς να έχει συγκρουστεί με κάποιον αντίπαλο. Έδειξε να πονά πάρα πολύ στο αριστερό γόνατο.

Μάλιστα οι αντιδράσεις του ανησύχησαν τους πάντες, μια και φάνηκε να έχει καταλάβει πως κάτι σοβαρό έχει προκύψει με το γόνατό του. Ο Τρινκέρι έσπευσε κοντά του, ενώ στη συνέχεια ο Αμερικανός αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ήδη οι αναφορές στη Λιθουανία, κάνουν λόγο για φόβους που εκφράζονται για πολύ σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα κάποιοι προβλέπουν πως αυτός θα αφορά πολύμηνη απουσία, έως 8 μήνες.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εξετάσεις που θα κάνει ο Έβανς, όμως οι μέχρι τώρα ενδείξεις μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι. Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του απ’ την επόμενη σεζόν. Φυσικά μια τέτοια άσχημη εξέλιξη κανείς δεν ξέρει τί εξελίξεις θα φέρει.

Πάνω απ’ όλα είναι η ατυχία του Αμερικανού, ο οποίος προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο και έκανε εκπληκτική σεζόν. Το τέλος της οποίας πιθανότατα τον βρίσκει με σοβαρό τραυματισμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή