ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: «Η ομάδα ωρίμασε»

Κατσικάρης: «Η ομάδα ωρίμασε»

Μετά την πρωτιά στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την Εθνική και τη συνέχεια της στη διοργάνωση.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο καλό πρόσωπο, ενώ στάθηκε στην ωρίμανση που ήρθε μέσα από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του OTE TV:

«Η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στον όμιλο ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αποδείχτηκε αυτό. Ήταν από τα κλειδιά για να ωριμάσουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Με την Κροατία και Αργεντινή ήταν τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα βρήκε τις λύσεις, δεν χάσαμε την ψυχραιμία και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Τώρα σε 40 λεπτά θα παίξουμε το μέλλον μας».

Για τα μικρά κενά διαστήματα και αν πρέπει να εξαφανιστούν: «Εμείς ζητάμε πάντα το απόλυτο. Δεν μπορείς να το βρεις. Δεν πληρώνουμε τα λάθη μας, ξεπερνάμε τα κενά διαστήματα. Με ομαδική άμυνα και τα ριμπάουντ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα παίρνει αυτοπεποίθηση για να είναι αποφασιστική και να έχει το πάνω χέρι».

Για τη Σερβία: «Είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Τεόντοσιτς είναι πολύ επικίνδυνος. Είναι πολύ καλή ομάδα. Οι συνεργάτες μου είναι τεράστιοι προπονητές. Πιστεύω θα γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες. Κάναμε καλή δουλειά. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ωρίμασε η ομάδα. Θα κάνουμε καλή διαχείριση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε με καλή νοοτροπία».

Πηγή: onsports.gr