ΜΠΑΣΚΕΤ

Χίκμαν: «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ»

Χίκμαν: «Από τις πιο δύσκολες έδρες το ΟΑΚΑ»

Ο Ρίκι Χίκμαν μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τις δυσκολίες του αποψινού (30/10) αγώνα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά, ο Ρίκι Χίκμαν μίλησε στην «Πράσινη» για:

-την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Το ΟΑΚΑ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες που μπορείς να βρεθείς, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ παθιασμένος. Επίσης το γεγονός ότι ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι κάτι σαν θρύλος εκεί, θα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε δύο ομάδες με μεγάλη ποιότητα».

-τη συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, ψυχολογικά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι σαν να δίνεις κάθε μέρα ένα τεστ και πρέπει να βρίσκεσαι στην τσίτα».

-τα «κλειδιά» του Παναθηναϊκού: «Ο Διαμαντίδης ήταν πάντα και παραμένει η ψυχή και η καρδιά της ομάδας με το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Επίσης σημαντικοί είναι οι Γκιστ και Σλότερ, ενώ γενικά η περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

-το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Θα μετρήσει το πώς θα δέσουμε σαν ομάδα και ελπίζω να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

Σχετικές ειδήσεις