ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: «Φοβερή ατμόσφαιρα»

Σφαιρόπουλος: «Φοβερή ατμόσφαιρα»

Τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του, για την απίστευτη υποδοχή που τους επιφύλαξαν, ευχαρίστησε εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Στιγμές που θα θυμούνται για μια ζωή έζησαν στο Βελιγράδι τα μέλη της αποστολής της ελληνικής ομάδας. Ο προπονητής τους δεν θα μπορούσε, στη συνέντευξη Τύπου, παρά να μην ευχαριστήσει θερμά τους Σέρβους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην «Kombank Arena»: «Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του για την υποδοχή και αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία».

Αναφορικά με τη νίκη τους, με την οποία έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» στη φετινή Ευρωλίγκα, συμπλήρωσε: «Στόχος μας ήταν να ελέγξουμε το ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε κι αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις