ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Οργή Καραπαπά για Μπράτσε

Ολυμπιακός: Οργή Καραπαπά για Μπράτσε

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά στις δηλώσεις του Έριον Μπράτσε για τον Ολυμπιακό, το πρωί της Παρασκευής (7/11)

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Αλβανίας και προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού της χώρας, Έντι Ράμα, με μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, η πράξη του δεν θα μείνει... ατιμώρητη, μια και οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν δικαστικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αλβανία κατά του Έριον Μπράτσε.

Αυτό άλλωστε άφησε να εννοηθεί ο Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος με μήνυμά του στο facebook τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη τον βουλευτή της Αλβανίας.

«Αυτό το γελοίο υποκείμενο που προσέβαλε τον Ολυμπιακό (και δυστυχώς είναι και βουλευτής στην πατρίδα του) θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη απο την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είτε είναι απλά γελοίος, είτε είναι βαλτός, θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις