ΜΠΑΣΚΕΤ

Eurobasket 2017: Ελλάδα - Ρωσία LIVE

Eurobasket 2017: Ελλάδα - Ρωσία LIVE

Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ: Το πιο κρίσιμο ματς, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, για την πορεία της στο Ευρωμπάσκετ 2017 δίνει η εθνική ομάδα μπάσκετ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ «ΑΡΚΟΥΔΑ»

Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την εθνική μας να προηγείται με 53 - 51 και όλα δείχνουν πως η μεγάλη αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στο ημίχρονο η εθνίκη μας πρηγούνταν των Ρώσων με 37 - 31 ενώ και στο πρώτο δεκάλεπτο η Ελλάδα είχε προβάδισμα 7 πόντων, 24 - 17.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» βρίσκεται στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έπειτα από τη νίκη (77-64) και κυρίως την πειστική εμφάνιση απέναντι στην Λιθουανία. Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα άφησαν... πίσω τους τις εμφανίσεις που έκαναν στο Ελσίνκι για τον 1ο όμιλο της διοργάνωσης και στην Κωνσταντινούπολη εμφανίστηκαν με νέο... τσιπάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ EUROBASKET 2017

Η πρώτη ομάδα που το... κατάλαβε ήταν η Λιθουανία, η οποία αν και ήταν φαβορί, μέσα στο παρκέ δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις στο εξαιρετικό παιχνίδι των Νικ Καλάθη και Κώστα Σλούκα από τον «άσο» και τις βοήθειες των Γιώργου Παπαγιάννη και Γιάννη Μπουρούση στην ρακέτα.

Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της έναν ακόμα τελικό, ένα ματς που αποτελεί... πρόκληση για όλους τους διεθνείς. Το απόγευμα της Τετάρτης (13/9) στις 18:45 (Onsports, ΕΡΤ 2) η «επίσημη αγαπημένη» αντιμετωπίζει τη Ρωσία, η οποία πήρε άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά, επικρατώντας 101-78.

Παρακολουθείστε στο LIVE CHAT του Onsports την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αναμφίβολα, το όνομα της αντιπάλου αυξάνει, αυτομάτως, το επίπεδο δυσκολίας που έχει μπροστά της η ελληνική ομάδα. Όμως, η πρόκληση για τη νίκη και συνάμα την πρόκριση, μεγαλώνει καθώς σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε θα βρίσκεται μία... ανάσα από τα μετάλλια, κάτι που αποτελεί τον μεγάλο στόχο στη φετινή διοργάνωση για την Ελλάδα.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Σχετικές ειδήσεις