ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μεθοδευμένη η αποχώρηση του Ολυμπιακού - Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μεθοδευμένη η αποχώρηση του Ολυμπιακού - Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ»

Για στημένο σκηνικό από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο στον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλά για μεθοδευμένη κίνηση από τους προέδρους των «ερυθρολεύκων».

«Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία. Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια Αγγελόπουλου και να φύγει και να τα ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε - χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Με βαθμολογική τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην βγει η ομάδα από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ για το Β' μέρος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία στο πρωτάθλημα, καθώς ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις υπάρχει κοινό δίκαιο. Η ομάδα του Ολυμπιακού λοιπόν, κινδυνεύει με ποινή αφαίρεση από έως έως 6 βαθμούς στην Basket League.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, καθώς το πούλμαν έφυγε από τις εγκαταστάσεις την ώρα που οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα για το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι των αιωνίων.

Διαβάστε επίσης:

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο