Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Τα highlights κι η απονομή του Παναθηναϊκού (videos+photos)

Newsbomb

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 20ο τρόπαιο στην ιστορία της διοργάνωσης και συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του!

Οι «πράσινοι» μετρούν τουλάχιστον έναν τίτλο σε 26 σερί σεζόν, ήτοι από το 1996 κι έπειτα!

Σε αυτές τις 26 σεζόν, ο Παναθηναϊκός μετράει συνολικά 41 τίτλους με 6 Ευρωπαϊκά, 19 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 15 Κύπελλα Ελλάδας και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο!

Σε μια δύσκολη σεζόν το «τριφύλλι» επέκτεινε την ασύλληπτη επίδοση του κι επέτρεψε στην κορυφή της διοργάνωσης μετά από ένα... διάλειμμα ενός έτους. Μάλιστα, το έπραξε κερδίζοντας στον τελικό τον Προμηθέα, ο οποίος το είχε αποκλείσει την περασμένη σεζόν στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός είδε τρόπαιο και το... μάτι του γυάλισε και μολονότι η ομάδα της Πάτρας έδωσε μια μεγάλη μάχη στο τέλος το τρόπαιο κατέληξε στα χέρια των παικτών του Κάτας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο αρχηγός, Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Συγκεκριμένα, μέτρησε 25 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 4/5 βολές, συν 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και μόλις ένα λάθος σε 34'05''.

Επόμενος στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι φυσικά το πρωτάθλημα, όπως υπογράμμισε κι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.428 νέα, 728 διασωληνωμένους και 51 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ