Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να μοιραστώ την ιστορία της οικογένειας μου με τον κόσμο»

Βαγγέλης Πάτας Βαγγέλης Πάτας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στο «Rise», την ταινία που δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την πορεία και τη ζωή της οικογένειας του.

Την περασμένη Τρίτη (10/5) κυκλοφόρησε το trailer της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απείχε από τα social media κατά τη διάρκεια των playoffs, έκανε την επανεμφάνιση του κι αναφέρθηκε στο «Rise». Συγκεκριμένα, πόσταρε το trailer κι έγραψε: «Ανυπομονώ να μοιραστώ με τον κόσμο την ιστορία του ταξιδιού της οικογένειάς μου».

Ο Γιάννης έδειξε γιατί θεωρείται κορυφαίος

Στην ένατη σεζόν του, ο Γιάννης Ανετοκούνμπο απέδειξε ουσιαστικά γιατί πολλοί, αν όχι όλοι στο ΝΒΑ, τον θεωρούν τον κορυφαίο παίκτη στη λίγκα. Ο «Greek Freak» αντιμετώπιζε κάθε βράδυ δύο και τρεις αντιπάλους. Παίκτες που ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι του ή να ανεβάσουν τις μετοχές τους, σταματώντας τον κορυφαίο.

Ο Γιάννης έφαγε πολύ «ξύλο», κάποιες φορές κλήθηκε να αντιμετωπίσει και αντιαθλητικά χτυπήματα, ωστόσο έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Ειδικά, στη σειρά με τους Σέλτικς ήταν συγκλονιστικός κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης με τουλάχιστον 200 πόντους, 100 ριμπάουντ και 50 ασίστ σε μια σειρά των playoffs.

Γενικότερα, όσοι τον παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα συμφωνήσουν ότι έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, κάνοντας παράλληλα βήματα προόδου σε πολλούς τομείς (ακόμα και στο τρίποντο). Το πρόβλημα των Μπακς, όμως, δεν ήταν αυτός, αλλά η υποστήριξη που του έλειψε πολλές φορές. Ο τραυματισμός του Μίντλετον στη σειρά με τη Βοστώνη, για παράδειγμα, έπαιξε μεγάλο ρόλο. Οι Σέλτικς, άλλωστε, ήταν μια πιο «γεμάτη» ομάδα με περισσότερες λύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κογκρέσο: Η αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια εξαιρετική σεζόν που τελείωσε πρόωρα - Η επόμενη ημέρα του «Greek Freak»