ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014:Κόστα Ρίκα – Αγγλία (19.00 ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤsports)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014:Κόστα Ρίκα – Αγγλία (19.00 ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤsports)

Να κάνει το απόλυτο της ...δόξας στον όμιλο του θανάτου φιλοδοξεί η απίθανη Κόστα Ρίκα που αντιμετωπίζει την αντίθετα για μία ακόμα φορά στα τελικά ενός Μουντιάλ αποκαρδιωτική και ήδη αποκλεισμένη Αγγλία στην αναμέτρηση τους για τον 4ο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε

Οι Κεντροαμερικανοί κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική από απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου μετά τις τεράστιες νίκες επί της Ουρουγουάης (3-1)και της Ιταλίας (1-0) όχι απλά έχουν προκριθεί στους «16» αλλά και παράλληλα διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την πρωτιά. Και όλα αυτά παίζοντας ένα πραγματικά σπουδαίο ποδόσφαιρο που έχει βάλει τους «τίκος» στις καρδιές όλων των φιλάθλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα Χόρχε Λουίς Πίντο αναμένεται να ξεκουράσει ουκ ολίγους βασικούς του παίκτες για να τους έχει φρέσκους στην επόμενη φάση.

Απ την πλευρά τους τα «λιοντάρια» που αποχαιρετούν για μία ακόμα φορά πρόωρα (και μάλιστα ο αποκλεισμός τους στην πρώτη φάση είναι ο πρώτος από το 1958)την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, απογοητεύοντας φιλάθλους και οπαδούς και θα παίξουν για το γόητρο. Ο Ρόι Χόντγκσον που δεν θα έχει στη διάθεση του τους λαβωμένους Μπέινς και Τσέιμπερλεϊν αναμένεται να προβιβάσει σε βασικούς τους Τζόουνς, Σμόλινγκ και Λάμπαρντ στις θέσεις των Κέιχιλ, Τζαγκιέλκα και Τζέραρντ αντίστοιχα.

Διαιτητής της παρθενικής αναμέτρησης των δύο ομάδων είναιο τον Αλγερινός Τζαμέλ Χαϊμουντί.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Νάβας, Γκαμπόα, Γκονζάλες, Ουμάνα, Μπόργκες, Ντουάρτε, Μπολάνιος Κάμπελ, Ρουίς, Ντίας, Τεχέντα.

ΑΓΓΛΙΑ : Χαρτ, Τζόνσον, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Σόου, Λάμπαρντ, Μπάρκλεϊ, Στέρλινγκ, Γουέλμπεκ, Στάριτζ, Ρούνεϊ.