ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Στείλε τον Τζέι στο Μουντιάλ!

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Στείλε τον Τζέι στο Μουντιάλ!

Ο μικρός θαυμαστής του Γιώργου Σαμαρά από τη Σκωτία, θέλει να βρεθεί στη Βραζιλία για να δει το ίνδαλμά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 και εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις!

Η ιστορία του μικρού Τζέι που πάσχει από σύνδρομο Down αλλά είναι ο μεγαλύτερος φαν του Γιώργου Σαμαρά, είναι γνωστή σε όλους. Το τελευταίο του βίντεο σαρώνει στο ίντερνετ, αφού ο Τζέι με μπλούζα της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζει σαν τρελός το γκολ του «Sam» που μας έστειλε στους «16» του Μουντιάλ 2014. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πατέρας του, ο μικρός Τζέι έχει προβλέψει πως η Εθνική θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 με ηγέτη τον Γιώργο Σαμαρά.

Σίγουρα, η μεγαλύτερή του επιθυμία είναι να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να παίζει στο Μουντιάλ και ήδη δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με την οποία οι Έλληνες φίλαθλοι ζητούν απλά να βοηθήσει η ΕΠΟ έτσι ώστε να καταφέρει ο μικρός Τζέι να βρεθεί στη Βραζιλία! Θα ήταν πραγματικά μια τρομερή κίνηση από την πλευρά της Ομοσπονδίας κι ευχόμαστε όλοι να πραγματοποιηθεί και να συνδυαστεί και με πρόκριση της Εθνικής μας σε βάρος της Κόστα Ρίκα!

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014:Αυτός είναι ο Λαμιώτης περιπτεράς που πανηγύρισε με τους διεθνείς (pics-vid)

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Ο Άγγελος και… η Παναγιά μαζί της!

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Η Ελλάδα του Σάμι θα πάρει το Μουντιάλ» (video)