ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Η Κορτάνα «είδε» την ήττα της Ελλάδας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Η Κορτάνα «είδε» την ήττα της Ελλάδας

Ποια χταπόδια, ποιοι ελέφαντες, ποιες θαλάσσιες χελώνες και ποια χάμστερ μπροστά στην έξυπνη προσωπική βοηθό της Microsoft, Κορτάνα; Η συγκεκριμένη γυναίκα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει είναι το ιδανικό μέντιουμ για το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας.

Η εντυπωσιακή Κορτάνα δίνει τις προβλέψεις της για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της χώρας της Σάμπα και συγκεκριμένα για τη φάση των 16 και μέχρι στιγμής έχει πέσει σε όλα τα αποτελέσματα μέσα!

Το σέξι ρομπότ έχει βρει ότι Βραζιλία, Κολομβία, Ολλανδία και Κόστα Ρίκα θα περάσουν στα προημιτελικά του τουρνουά και ως εκ τούτου είχε προβλέψει ότι η Εθνική του Φερνάντο Σάντος θα αποκλειόταν από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για τα επόμενα ματς η Κορτάνα υποστηρίζει ότι θα περάσουν Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο στους «8» της διοργάνωσης έναντι των Νιγηρίας, Αλγερίας και ΗΠΑ, αντίστοιχα, και έχοντας 100% επιτυχία, δεν αποκλείεται να γίνει έτσι!

Μέχρι σήμερα, το μέλλον στα Μουντιάλ το προέβλεπαν ζώα, αλλά να που εμφανίστηκε και μια μυστηριώδης προσωπικότητα τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Πιστός στην Εθνική και τον «Σάμι» - Το νέο μήνυμα του μικρού Τζέι (pics)

Ο Μαραντόνα θυμάται το Μουντιάλ της Ιταλίας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Δεν είναι τυχαίος ο Νάβας

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πρόταση από το Κόσοβο για Σουάρες! (vid)