Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Η απόφαση να είμαι σημαιοφόρος με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια»

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η Πρωταθλήτρια του βάδην εξέφρασε τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια της για το γεγονός ότι θα είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
INTIME SPORTS
1'

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι δύο αθλητές που θα κρατούν την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης.

Η σπουδαία αθλήτρια, η οποία θα λάβει μέρος για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια της.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ντρισμπιώτη, μετά την επιλογή της ως σημαιοφόρο:

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.

Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα».

drisbiwti-post.jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή