ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Euro 2020: Δράμα στο Μπακού, αυτοκράτορας στη Ρώμη ο Κέιν

Euro 2020: Δράμα στο Μπακού, αυτοκράτορας στη Ρώμη ο Κέιν

Πάνω από 1.200 στοιχήματα & ειδικές επιλογές για τους δύο προημιτελικούς του Σαββάτου αλλά και 10.000€ εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Master για το Ουκρανία-Αγγλία!

Η προημιτελική φάση του Euro 2020 συνεχίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, με το ζευγάρι που συνθέτει δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά. Την Τσεχία για την μέχρι στιγμής πορεία της και την Δανία που ξεπέρασε το σοκ της πρεμιέρας με τον Έρικσεν και έφτασε ως εδώ αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Με μπροστάρη τον Σικ, η ομάδα του κόουτς Σίλχαβι έχει προκαλέσει αίσθηση στη διοργάνωση. Απέκλεισε την Ολλανδία στους '16' και στοχεύει ακόμη ψηλότερα. Πειθαρχημένη ομάδα, συμβατή με το physical game, συμπαγής και στηρίζεται στη δουλειά του συνόλου. Είναι δύσκολο να την κερδίσεις και αυτό το ξέρουν καλά ο Χιούλμαντ και οι παίκτες του.

Τροχός Lucky Rounds: Κάθε μέρα διεκδικείς ένα σούπερ έπαθλο για στοίχημα ή casino, εντελώς δωρεάν*!

Οι Σκανδιναβοί έχουν ψυχολογία, μομέντουμ και έξτρα κίνητρο από τη στιγμή που είδαν τον φυσικό τους ηγέτη να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο. Σου δίνουν την εντύπωση πως κουβαλούν μια αύρα που υπόσχεται κι άλλες συγκινήσεις. Η αλλαγή πλάνου με το 3-4-3 τους κάνει περισσότερο απρόβλεπτους, πολύ αποτελεσματικούς στο χώρο και η παρουσία του Ντάμσκγκααρντ στο βασικό σχήμα προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα στην γραμμή κρούσης.

Είναι φαβορί η Δανία, ωστόσο οι Τσέχοι δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν τόσο εύκολα. Η κρισιμότητα του αγώνα θα φέρει και την ανάλογη σκοπιμότητα στο ματς, 'κλέβοντας' λίγο από το θέαμα. Σε μια μάχη που ίσως δεν φτάσουν τα 90 λεπτά για να κριθεί, η συνδυαστική επιλογή goal/goal & under 3,5 προσφέρεται σε απόδοση 3.05 στη Stoiximan.

Η δράση του Σαββάτου συνεχίζεται στην 'αιώνια πόλη'. Η Ουκρανία ήταν με τις... βαλίτσες στο λόμπι του ξενοδοχείου, όμως κατάφερε να μείνει στη διοργάνωση ως η τέταρτη καλύτερη τρίτη των ομίλων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σόκαρε την Σουηδία στους '16' χάρη σε τέρμα του Ντόβμπικ στο τέλος της παράτασης.

Stoiximan Master: Βρες το σκορ και τον 1ο σκόρερ στο Ουκρανία-Αγγλία και κέρδισε έως 10.000€ εντελώς δωρεάν*!

Η Αγγλία θριάμβευσε επί της Γερμανίας και με γκολ των Στέρλινγκ, Κέιν πήρε την πρόκριση για τους '8'. Και είναι η μοναδική του τουρνουά που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ. Δεν εντυπωσιάζουν τα 'τρία λιοντάρια', όμως ο κυνισμός αποδεικνύεται πως τους ταιριάζει. Δεν έχει χρειαστεί να ρισκάρουν μέχρι σήμερα, ωστόσο αν παραστεί ανάγκη έχουν λύσεις από τον πάγκο. Που τους επιτρέπουν να αλλάζουν σχήμα, τακτική ή απλά πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Η ομάδα του Σάουθγκέιτ είναι το φαβορί απέναντι σε αυτή του Σεβτσένκο και από τη στιγμή που πήρε μπροστά ο αρχηγός της, δύσκολα θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά του Euro 2020. Να κερδίσει η Αγγλία με χάντικαπ -1 και να σκοράρει ο Κέιν στο 'Olimpico' της Ρώμης, προσφέρεται σε απόδοση 3.15 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.θέσεις.