ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αουτσάιντερ με προοπτική ο Παναθηναϊκός

Αουτσάιντερ με προοπτική ο Παναθηναϊκός

Το τελευταίο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην Ελλάδα είναι γεγονός. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας το Σάββατο (20:00) στο ΟΑΚΑ, στην ρεβάνς του τελικού το 2014.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πιο συχνή παρουσία σε τελικούς Κυπέλλου. Αυτή είναι η 5η φορά τα τελευταία 6 χρόνια, που φτάνει έως το τέλος του δρόμου. Τις προηγούμενες τέσσερις που βρέθηκε εκεί, κατέκτησε το τρόπαιο (τρεις φορές με αντίπαλο την ΑΕΚ και μία με τον Ολυμπιακό). Πιο πρόσφατη χρονικά ήταν πέρσι με τον Ολυμπιακό (2-1). Να κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1.86!

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του εξαργυρώνει την πολύ καλή φετινή του πορεία. Οι «πράσινοι» είχαν πολύ καλά αποτελέσματα τους τελευταίους δύο μήνες. Γι’ αυτό άλλωστε και κατάφεραν αφενός να βρεθούν στον τελικό Κυπέλλου κι αφετέρου να εξασφαλίσουν ήδη τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω του πρωταθλήματος. Παρότι αουτσάιντερ σε επίπεδο αποδόσεων με τον άσο στο 2.90, αγωνιστικά θα λέγαμε ότι αποτελεί φαβορί!

Μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες τέσσερις φορές. Ο Παναθηναϊκός έχει μία νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις. Τα τρία πρώτα χρονικά, παιχνίδια επιβεβαίωσαν το over 2,5 γκολ. Η εξαίρεση ήταν το τελευταίο για τα playoffs, το οποίο ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Το σενάριο να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στον τελικό του Κυπέλλου κοστολογείται στο 2.35.

Ακόμη μία επιλογή με προοπτική βάσει συνολικής παρουσίας των δύο ομάδων είναι το goal/goal. Και πάλι όπως και στην προηγούμενη κατηγορία, έτσι και σε αυτή, στα τρία από τα τέσσερα ματς σκόραραν αμφότερες. Σε απόδοση 2.00 βρίσκουμε την συγκεκριμένη επιλογή. Φυσικά, μπορεί κάποιος να αγοράσει το συνδυαστικό στοίχημα, goal/goal & over 2,5 γκολ στο 2.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 630+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τις αναμετρήσεις, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (φάουλ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι κ.ά.). Και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν όλα τα ενδεχόμενα ενός μεγάλου τελικού (παράταση, πέναλτι κ.ά.).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.