ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Eurojackpot κλήρωση 19/3/2024: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

Eurojackpot κλήρωση 19/3/2024: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν

Eurojackpot: Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που ανέδειξε η αποψινή κλήρωση

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Eurojackpot σήμερα Τρίτη 19/3/2024.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 20, 28, 32, 49. και αριθμοί Eurojackpot 3 και 10.

Οι κληρώσεις και τα έπαθλα

Το Eurojackpot, στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ. Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot υπάρχουν συνολικά 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών, για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη στις 21:15, και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Τα βίντεο των κληρώσεων είναι διαθέσιμα στο YouTube κανάλι του eurojackpot.com.

Πώς να συμμετάσχετε στις κληρώσεις

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ. Κάθε στήλη περιλαμβάνει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες επιλέγουν τουλάχιστον 5 αριθμούς, από το 1 έως το 50, και στο δεύτερο πεδίο τουλάχιστον 2 αριθμούς, από το 1 έως το 12. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο.

Για να κερδίσει κανείς το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά πέντε αριθμούς στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο.

18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα