ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση (βάζεις στοίχημα;)

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση (βάζεις στοίχημα;)

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που δυσανασχετούν κάθε φορά που οι αγαπημένοι τους ανακοινώνουν ότι θέλουν να περάσουν τη βραδιά τους, παρακολουθώντας ποδόσφαιρό, τότε σου έχω καλά νέα. Όχι, δεν υπάρχει κάποια «μαγική» συνταγή που θα κρατήσει τον φίλο σου μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, αλλά ακολουθώντας τα παρακάτω tips, θα μπορέσεις να επιβιώσεις και ίσως να περάσεις καλά σε μια ποδοσφαιρική βραδιά.

Μάθε τους βασικούς κανόνες

Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και το ποδόσφαιρο έχει ορισμένους βασικούς κανόνες τους οποίους καλό θα ήταν να μάθεις, προκειμένου να μπορείς να κάνεις έστω και μια απλά συζήτηση περί ποδοσφαίρου με τον φίλο σου. Αν πραγματικά δεν έχεις ιδέα για το ποδόσφαιρο, ξεκίνα με μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο και διάβασε για το πέναλτι, την κίτρινη κάρτα, το οφσάιντ και το κόρνερ. Βάζεις στοίχημα ότι θα ενθουσιαστεί με τις γνώσεις σου;

Ενημερώσου για την αγαπημένη του ομάδα

Αν ο φίλος σου είναι ποδοσφαιρόφιλος, τότε δεν γίνεται να μην γνωρίζεις ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα. Στην περίπτωση που δεν την ξέρεις, ενημερώσου άμεσα και ψάξε στη Google για να μάθεις μερικούς από τους βασικούς παίκτες της. Γνωρίζοντας την αγαπημένη ομάδα του φίλου σου, μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι για τους προγραμματισμένους αγώνες της και να μην κάνεις μεγάλα σχέδια για εσάς εκείνες τις βραδιές.

Μίλησε του για το live streaming της Stoiximan

Αν δεν θέλεις να αλλάζεις τα σχέδιά σου κάθε φορά που ο φίλος σου επιθυμεί να παρακολουθήσει αγώνα, αλλά την ίδια ώρα δεν είσαι διατεθειμένη να ξεκινάς συνεχώς καβγάδες μαζί του, τότε εξήγησέ του ότι μπορεί να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα όπου κι αν βρίσκεται.

Ναι, μπορεί να βλέπει σε live streaming -μέσα από το κινητό ή το tablet- τους αγώνες της Stoiximan.gr Football League. Κάθε βδομάδα και αγωνιστική, θα προβάλλονται δύο παιχνίδια από το live streaming του stoiximan. Με τη Stoiximan, λοιπόν, μπορεί να δει παιχνίδια που θα έβλεπε κανονικά από την τηλεόρασή του, όπου κι αν είναι και ενώ στοιχηματίζει!

Stoiximan, ο χορηγός της Football League

H Stoiximan είναι ο χορηγός της Football League, του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο παίζουν μεγάλες ομάδες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν για παράδειγμα ο φίλος σου είναι Άρης (όπως ο δικός μου), τότε να είσαι σίγουρη ότι θα σε ευγνωμονεί για την πρότασή σου!

Μην είσαι σκληρή μαζί του

Μπορεί ο σύντροφός σου να είναι πάντα τρυφερός μαζί σου και ευγενικός με όλους τους ανθρώπους γύρω του, ωστόσο, προσπάθησε να μην τον κρίνεις κάθε φορά που βλέπει ποδόσφαιρο, γιατί είναι πολύ πιθανό να τον δεις να βγαίνει εκτός αυτού και να μιλά με ένταση και τρόπο που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείξει απλά λίγη κατανόηση.

Αν ακολουθήσεις τις παραπάνω τέσσερις συμβουλές να είσαι σίγουρη ότι το ποδόσφαιρο δεν θα είναι πια αιτία τσακωμού για εσάς. Εγώ βάζω, μάλιστα, στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα είσαι και εσύ fan του ποδοσφαίρου!

Σχετικές ειδήσεις