ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Τι ποντάρουμε στο Ρωσία - Σαουδική Αραβία

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018: Τι ποντάρουμε στο Ρωσία - Σαουδική Αραβία

Οι προτάσεις μας για να πάτε… ταμείο!

Στο “Λουζνίκι” θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα σήμερα, καθώς σε λίγες ώρες η διοργανώτρια Ρωσία, αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Μουντιάλ τη Σαουδική Αραβία.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Ρωσία έχει το απόλυτο πλεονέκτημα λόγω ομάδας αλλά φυσικά και έδρας, για να πάρει τη νίκη. Το δεύτερο στοιχείο όμως φέρνει και άγχος και δεν είναι λίγες φορές όπου οι διοργανώτριες ομάδες, την έχουν “πατήσει” στις πρεμιέρες απέναντι σε -θεωρητικά- κατωτέρου επιπέδου ομάδες.

Έτσι θα αποφύγουμε το μικρό *1,47 του άσου. Οι Άραβες από την αρχή θα παίξουν αμυντικά με σκοπό κρατήσουν σε χαμηλό σκορ τους γηπεδούχους, με το under 2,5 να προσφέρεται στο *1,57.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Για τους πιο… extreme παίκτες, το να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο Σαμέντοφ (Ρωσία), υπάρχει μια πολύ ελκυστική απόδοση: *10,00. Άλλωστε ο εξτρέμ της Σπαρτάκ, δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο σύστημα της ομάδας του και μαζί με τον Σμόλοφ, θεωρούνται σημαντικές επιθετικές “απειλές”.

- Γήπεδο αγώνα: “Λουζνίσκι” (81.000 θεατές, Μόσχα)
- Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Πιθανή ενδεκάδα Ρωσίας (4-2-3-1): Ακινφέεφ – Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ – Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι – Σαμέντοφ, Τζαγκόεφ, Γκολοβίν – Σμόλοφ

Πιθανή ενδεκάδα Σ. Αραβίας (4-2-3-1): Αλ Μουαϊουφ – Αλ Χάρμπι, Οσάμα Χαουσάουι, Ομάρ Χαουσάουι, Αλ Σαχράνι – Οτάιφ, Αλ Φαράζ -Αλ Σέχρι, Αλ Γιασίμ, Αλ Νταουσάρι, – Αλ Σαχλάουι

Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΠΟΛΗΑΓΩΝΑΣΣΚΟΡ
14/6ΜόσχαΡωσία - Σαουδική Αραβία
15/6ΓεκατέρινμπουργκΑίγυπτος - Ουρουγουάη
19/6Αγία ΠετρούποληΡωσία - Αίγυπτος
20/6Ροστόφ ον ΝτονΟυρουγουάη - Σαουδική Αραβία
25/6ΣαμάραΟυρουγουάη - Ρωσία
25/6ΒόλγκογκραντΣαουδική Αραβία - Αίγυπτος

* Οι αποδόσεις προσφέρονται από το Stoiximan.gr

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα από την ΕΡΤ (photos)

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό