ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μένει όρθια και «αγκαλιάζει» την πρόκριση η Εθνική Ομάδα

Μένει όρθια και «αγκαλιάζει» την πρόκριση η Εθνική Ομάδα

Η Εθνική Ομάδα δίνει απόψε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Στις 21:45, στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται την πρωτοπόρο και φαβορί του ομίλου Ιταλία και θέλει να μείνει όρθια για να «αγκαλιάσει» την πρόκριση.

Με νίκη θα κάνει το μεγάλο βήμα για να επιστρέψει στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων. Με ισοπαλία θα έχει και πάλι το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, με την οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στη Ζένιτσα. Στην πρεμιέρα του ομίλου κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 το Λιχτενστάιν.

Η Ιταλία, μετά τον αποκλεισμό της από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μπήκε δυνατά στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θέλει να εξασφαλίσει από νωρίς την πρόκριση. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του δέκατου ομίλου κέρδισε εντός έδρας τη Φινλανδία με 2-0 και το Λιχτενστάιν με 6-0.

Ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ του αγώνα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ τρικ, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, την νικήτρια των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Γκολ στο πρώτο τέταρτο και 5-6 κόρνερ στο ημίχρονο

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και έξι συνδυαστικά στοιχήματα για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία.

Μεταξύ των επιλογών που προσφέρονται είναι ο Κουλούρης να πετύχει το πρώτο γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ο Φορτούνης να σκοράρει πρώτος και να πάρει τη νίκη η Εθνική Ομάδα με 2-1, ο Κουαλιαρέλα να σκοράρει πρώτος και να κερδίσει η Ιταλία με 1-3, ο Σένσι να σκοράρει και Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα, λεπτό πρώτου γκολ 1’-15’ και 5-6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.