ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE BLOG, ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: Επεισοδιακή νίκη των «κίτρινων» στην Τούμπα - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

ΠΑΟΚ - Άρης
Intime

ΠΑΟΚ - Άρης: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης τραβάει τα περισσότερα βλέμματα από τις αναμετρήσεις της Κυριακής.

Τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά», όσο κι οι «κίτρινοι» προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν. Από την άλλη, ο Άρης γνώρισε «βαριά» ήττα (0-5) στο «Κλ. Βικελίδης» από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι προηγούμενες μεταξύ τους μονομαχίες

Το αποψινό είναι το 120ο παιχνίδι στην ιστορία τους για την Α’ Εθνική/Super League και 60ο στην έδρα του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κερδίσει τα δύο τελευταία, στα περσινά Playoffs. Αν το καταφέρει και τώρα θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει το τρία στα τρία με τον Άρη στο πρωτάθλημα, από το 1995! Ο «κίτρινοι» νίκησαν τον ΠΑΟΚ στα δύο από τα επτά τελευταία μεταξύ τους, αφού δεν είχαν νίκη στα 11 προηγούμενα επίσημα, 10 για το πρωτάθλημα!

Τον περασμένο Μάρτιο ο Άρης έφτασε πολύ κοντά στη νίκη μέσα στην Τούμπα μετά από δέκα και πλέον χρόνια, αφού προηγήθηκε 2-0, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος! Ήταν η πέμπτη ισοπαλία στη σειρά στην Τούμπα, μέχρι που ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε το Μάιο στα Playoffs. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στην Τούμπα τον Οκτώβριο του 2010.

Δείτε ΕΔΩ highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης