ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Αφεντικό του ντέρμπι ο Άρης, στο +6 ο Ολυμπιακός – Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής (1-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο διεκόπη για πάνω από 40 λεπτά, λόγω εισβολής των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Τούμπα από τον Οκτώβριο του 2010. Το γκολ του Μαντσίνι στο 41ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, η οποία στιγματίστηκε από τα θλιβερά επεισόδια που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε για τα καλά, αλλά στο φινάλε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-1, με την κλάση του Βαλμπουενά να κάνει τη διαφορά στο φινάλε! Ο Γάλλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του, η οποία διατηρήθηκε στο +6 από την ΑΕΚ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ βρήκαν απάντηση μετά το 1-0 του Ολυμπιακού, το οποίο ήρθε από την άσπρη βούλα. Στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Κουτσιαύτη. Οι παίκτες του Αμπασκάλ έφτασαν μια… ανάσα από το να φύγουν με τον βαθμό από το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Βαλμπουενά, ο οποίος με μια «μαγική» εκτέλεση έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού. Το «τριφύλλι» είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μακέντα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο «τρίποντο» χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν κι ανέβηκαν έτσι στην πέμπτη θέση, ενώ παράλληλα πήραν και ψυχολογική ώθηση εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Ιωνικού με 2-1! Για να καταφέρουν οι Κρητικοί, βέβαια, χρειάστηκαν τον καταλογισμό ενός πέναλτι, μετά την παρέμβαση του VAR, στο 90ο λεπτό. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρέμεινε έτσι για έκτο σερί ματς αήττητη και μπορεί να… κρυφοκοιτάζει και την Ευρώπη!

Οι αγώνες του Σαββάτου

Με γκολ του Σάκχοφ στο 90’, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή στα Ιωάννινα και πέτυχε μεγάλο «διπλό» (2-1) στην έδρα του ΠΑΣ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Η «Ένωση» για δεύτερο σερί ματς βρέθηκε με το «καλημέρα» πίσω στο σκορ, καθώς ο διαιτητής, Καραντώνης έδωσε ένα… τραβηγμένο πέναλτι μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο. Η απόφαση δεν άλλαξε ούτε μετά την εξέταση από το VAR! Ο Άμραμπατ απάντησε άμεσα για τους «κιτρινόμαυρους», με τις δύο ομάδες από εκεί και πέρα να δίνουν μεγάλη «μάχη» για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε και το «τρίποντο». Τελικά, αυτό ήρθε για την ΑΕΚ από τη «χρυσή» αλλαγή του Γιαννίκη, ο οποίος στην επιστροφή του ως αντίπαλος στους «Ζωσιμάδες» πανηγύρισε νίκη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φοβερό Σονί, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, διασύροντας με 6-2 τον Ατρόμητο. Ο Καμερουνέζος ήταν απολαυστικός, καθώς πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ακόμα δύο για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία πραγματοποίησε την πιο αποτελεσματική εμφάνιση της. Από την άλλοι, οι φιλοξενούμενοι μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις και όντας αποκαρδιωτικοί γνώρισαν τη «συντριβή».

Σε ένα ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι ως εκ τούτου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Αμφότερες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

TA HIGHLIGHTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

  • Κυριακή (28/11)

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 0-1

Super League
Τα στοιχεία κι ο σκόρερ του ΠΑΟΚ - Άρηςslgr.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Super League
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικόςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Βόλοςslgr.gr

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΟΦΗ - Ιωνικόςslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

  • Σάββατο (27/11)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ 1-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚslgr.gr

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης - Λαμίαslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητοςslgr.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εισήγηση Επιτροπής: Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες από χώρες της νότιας Αφρικής

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)