ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Του… έκλεισαν το «σπίτι» «κίτρινοι» και οπαδοί! – Οι ποινές που προβλέπονται

ΠΑΟΚ - Άρης
Intime

ΠΑΟΚ – Άρης: Οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο διεκόπη για πάνω από 40 λεπτά, λόγω εισβολής των οπαδών.     

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, με τους «κίτρινους» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στην Τούμπα από τον Οκτώβριο του 2010.

Το γκολ του Μαντσίνι στο 41ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, η οποία στιγματίστηκε από τα θλιβερά επεισόδια που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της στις καθυστερήσεις.

Super League
Τα στοιχεία κι ο σκόρερ του ΠΑΟΚ - Άρηςslgr.gr

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι είχαν 2-3 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο πριν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Βέβαια, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη, καθώς ο Κούρτιτς σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 19ο λεπτό.

Στο 41ο λεπτό ο Ντιαγιέ έκανε εξαιρετική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε αριστερά στον Μαντσίνι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ που έμελλε να αποδειχθεί «χρυσό» για τον Άρη.

Μετά την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ όσο κυλούσε το ματς μεγάλωνε την πίεση του κι έκλεισε στην περιοχή τους «κίτρινους», οι οποίοι δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα. Στο 68’ ο Κούρτιτς έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Κουέστα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά που έκανε μέσα από τη μικρή περιοχή.

Οι ποινές που προβλέπονται για τη διακοπή στο ΠΑΟΚ – Άρης

Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν γκολ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι οπαδοί του έκαναν «ντου», κάτι που έφερε διακοπή που κράτησε πάνω από 40 λεπτά. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά κι ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα δικαστεί από τον αθλητικό δικαστή για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, η οποία συνδέεται με βιαιοπραγίες και φθορές. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές και με πρόστιμο από 50.000 ως 250.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης

Μετάλλαξη Όμικρον - Νέα μέτρα: Το εφεδρικό σχέδιο ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Τραγωδία στον Ωρωπό: Δυο νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι