ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE BLOG, Άρης – ΠΑΟΚ: Χωρίς γκολ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Άρης - ΠΑΟΚ
Intime

Άρης - ΠΑΟΚ: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 24η αγωνιστική της Super League.

  

Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την ήττα από τη Μίντιλαντ, δοκιμάζεται στο «Κλ. Βικελίδης», το οποίο αναμένεται να είναι «καυτό». Να θυμίσουμε ότι μετά την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων, το «παρών» θα δώσουν περισσότεροι από 11.000 οπαδοί.

Ο Άρης, λοιπόν, θα έχει τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους, αλλά κι υπό το βλέμμα του νέου προπονητή του, Χερμάν Μπούργος, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το πρώτο Άρης – ΠΑΟΚ, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τα αστυνομικά μέτρα θα είναι δρακόντεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για τη διασφάλιση της ομαλότητας του αγώνα, θα πάρουν θέση περιμετρικά του γηπέδου έντεκα διμοιρίες αστυνομικών, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν δεκάδες ακόμη αστυνομικοί της ασφάλειας, των μέτρων τάξης και δικυκλιστές που θα βρίσκονται επί ποδός, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κατά πληροφορίες, εντός του γηπέδου θα βρίσκεται, επίσης, εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, καταγράφοντας τυχόν επιλήψιμες συμπεριφορές και ποινικά αξιόλογες πράξεις.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ