ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE BLOG, Super League: Τα ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Άρης και Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Super League
Intime

Super League: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι «Δικεφάλων», ΠΑΟΚ - ΑΕΚ κι οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Άρης  και Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, για την 6η αγωνιστική των playoffs. 

Δύο αναμετρήσεις που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της «μάχης» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο θα πρέπει να φύγει με το «διπλό» να αποφύγει τον «εφιάλτη» του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο είναι πιθανό να εμφανίσει σημάδια κόπωσης, μετά την 120λεπτη υπερπροσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ενώ εξασφάλισαν και την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από οκτώ χρόνια. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» τρέχουν αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων και κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς είναι στο +2 τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο κι από την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι περιμένουν τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση για να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Super League