ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Blog, Super League: Οι αγώνες ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Super League
Intime

Super League: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αναμετρήσεων ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης, για τη 10η αγωνιστική των playoffs.

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια «μοιράστηκαν» το Σάββατο (14/5) κι ως εκ τούτου το μοναδικό αγωνιστικό ενδιαφέρον που υπάρχει είναι η τελική κατάταξη.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όμως, τραβάει τα βλέμματα για διαφορετικό λόγο. Η «Ένωση» έμεινε εκτός Ευρώπη και μοιάζει με «καζάνι» που βράζει, με τον κόσμο της να είναι στα «κάγκελα»!

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (16/05) οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ζητώντας απολύσεις όλων όσων εμπλέκονται φέτος στον αγωνιστικό σχεδιασμό. Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποια θα είναι κι η αντίδραση τους στο τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη σεζόν.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν έναν αγώνα που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε πριν από τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, το ερχόμενο Σάββατο (21/5).

Μια ενδεχόμενη ισοπαλία στην Τούμπα, μπορεί να φέρει στη δεύτερη θέση τον Άρη, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΣ για Ιωάννινα.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Super League