ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Blog, τελικός Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ! - Η μετάδοση του Newsbomb.gr

Champions League
Ο μεγάλος τελικός Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι
David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images

Τελικός Champions League: Δείτε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα της χρονιάς, Λίβερπουλ Ρεάλ Μαδρίτης με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Reds» και Μαδριλένοι συνθέτουν για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού το ζευγάρι του τελικού, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καθώς κανένα άλλο δεν έχει «ανταμώσει» τόσες φορές στον αγώνα που κρίνει τον τίτλο.

Συνολικά 19 τρόπαια θα «ανταμώσουν» στο «Stade de France», με τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα στην τροπαιοθήκη τους.

Ο τελικός έχει φυσικά και ελληνικό «χρώμα», καθώς το «παρών» θα δώσει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μπορεί να βάλει το όνομα του στη λίστα, με τους Έλληνες που έχουν αγωνιστεί σε τελικό του Champions League / Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Για την ακρίβεια η χώρα μας είναι εκείνη με τους περισσότερους φιναλίστ (βλ. 12), χωρίς να έχει νικητή στη διοργάνωση.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι ο Τσιμίκας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα σηκώσει το τρόπαιο του Champions League.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του τελικού Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης