ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες της Δευτέρας (21/11)

Μουντιάλ 2022
AP Photo/Ashley Landis

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE τους αγώνες Αγγλία - Ίραν, Σενεγάλη - Ολλανδία και ΗΠΑ - Ουαλία, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (21/11) το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η Αγγλία, η οποία μπαίνει στη διοργάνωση με πολλά όνειρα, θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά το Ιράν, το οποίο στον απόηχο των συνεχόμενων διαδηλώσεων στη χώρα, καλείται να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα μιας διαδρομής, στην οποία θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Το πρώτο της ματς δίνει κι η Ολλανδία, η οποία παραμένει αήττητη στις οκτώ τελευταίες πρεμιέρες της σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι «οράνιε» θέλουν να συνεχίσουν τη θετική παράδοση και κόντρα στη Σενεγάλη, η οποία, πάντως, τα πηγαίνει πολύ καλά κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες. Η απουσία του Σαντιό Μανέ, όμως, αποτελεί τεράστιο πλήγμα.

ΗΠΑ και Ουαλία θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ. Οι Αμερικανοί επιστρέφουν μετά από οκτώ χρόνια σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο Γκάρεθ Μπέιλ κι η παρέα του είναι στα… καλύτερα τους, καθώς θα παίξουν σε τρίτη «μεγάλη» διοργάνωση.

Δείτε LIVE τους αγώνες του Μουντιάλ 2022

Σχετικές ειδήσεις