ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής με ΑΕΚ – Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Super League
EUROKINISSI

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι, ΑΕΚ - Ολυμπιακός και των υπόλοιπων αγώνων της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολοκληρώνεται σήμερα (12/3) η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Η τελευταία αγωνιστική να περιλαμβάνει το ντέρμπι, ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην «OPAP Arena», το οποίο θα κρίνει και το ποια ομάδα θα μπει ως πρώτη στα playoffs.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει τη νίκη, τότε, θα είναι εκείνη που θα έχει το προβάδισμα, έστω κι αν μπορεί να είναι μόλις στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, θα αυξήσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο +9 και θα είναι τουλάχιστον στο +8 από τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, δεν έχουν περιθώρια για νέα ήττα στην «OPAP Arena» (μετά από εκείνη στο Κύπελλο), ενώ σε περίπτωση «διπλού» θα βάλει για τα καλά «φωτιά» στη μάχη του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε περίπτωση «διπλού» και μη νίκης της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο και θέλει να παραμείνει σε όσο το δυνατόν πιο κοντινή απόσταση από την κορυφή στα playoffs. Εκεί, όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία δείχνει ικανή να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις