ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Ξέμεινε από δυνάμεις ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ «αγκάλιασε» τον τίτλο!

Super League Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Άρης - ΑΕΚ, τα οποία θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2022/23.

Μια αγωνιστική που πέρασε από… σαράντα κύματα θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ (8/5).

Ο λόγος για την 9η των playoffs, η οποία αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική όσον αφορά στη μάχη του τίτλου. Η εξέλιξη των ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ θα κρίνει σχεδόν τα πάντα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, την ερχόμενη Κυριακή (14/5).

Να θυμίσουμε ότι ο κορονοϊός «χτύπησε» τον Παναθηναϊκό, κάτι που μετέφερε τους αγώνες 25 ώρες αργότερα. Υπό αυτές τις συνθήκες, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι διαθέσιμοι και ποιοι όχι, το «τριφύλλι» καλείται να παίξει τα… ρέστα του για τον τίτλο, στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη «αγκαλιάζει» τον τίτλο, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μείνει μόνη πρώτη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η «Ένωση» να κάνει το καθήκον της κόντρα στον αδιάφορα Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Όσον αφορά στην τρίτη θέση, αυτή θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να νικήσει στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ντέρμπι «αιωνίων», θα θέλει αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων της Super League

Σχετικές ειδήσεις