ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σε Τίρανα, Βελιγράδι ή Βουκουρέστι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σε Τίρανα, Βελιγράδι ή Βουκουρέστι το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει επαφές με ομοσπονδίες σε χώρες των Βαλκανίων μετά το νέο ναυάγιο με την Κύπρο, με τις πρωτεύουσες της Αλβανίας, της Σερβίας και της Ρουμανίας να έχουν σοβαρές πιθανότητες να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Το σίριαλ με την έδρα που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη σέντρα (24/5) του παιχνιδιού που θα έπρεπε να είναι... γιορτή κανείς δεν γνωρίζει που θα γίνει!

Από τη στιγμή που η Αστυνομία της Κύπρου άναψε εκ νέου «κόκκινο» φως για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Λευκωσία ή κάποια άλλη πόλη, η ΕΠΟ συνεχίζει τις αναζητήσεις της σε άλλες χώρες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και κυρίως στα Βαλκάνια.

Μάλιστα δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας «digisport.ro», αναφέρει:

«Οι Έλληνες θέλουν να βρουν γήπεδο για τον τελικό σε γειτονικές χώρες. Έτσι οι επόμενες επαφές θα είναι με τους υπευθύνους από τη ρουμανική ομοσπονδία για τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου στο Βουκουρέστι.

Μία άλλη επιλογή είναι η Σερβία, αλλά οι Αρχές φοβούνται για βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους μεταξύ Σέρβων και Ελλήνων οπαδών».

Στο προσκήνιο πάντως για την έδρα βρίσκεται τόσο η γειτονική Σερβία και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι, όσο και η Αλβανία, με την ομοσπονδία της χώρας να φέρεται πως έχει απαντήσει θετικά σε σχετικό αίτημα για να διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο νέο γήπεδο στα Τίρανα.

Εκεί, δηλαδή, που έγινε πέρυσι και ο τελικός του Conference League.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της «πράσινης» ΠΑΕ πριν το ντέρμπι (pic)

Ντάνι Άλβες: Τον παρενοχλούν στη φυλακή - Σε κακή κατάσταση ο Βραζιλιάνος

Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Ρονάλντο»

Τόρι Μπόουι: Συνέχεια στο «θρίλερ» με τη χρυσή Ολυμπιονίκη που βρέθηκε νεκρή - «Ήταν έγκυος»

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ανατροπή με τον τελικό - Αναβλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ